середа, 14 грудня 2016 р.

Міжнародна Громадська організація «Врятуймо дітей Європи» (чорнобильців)

 Сьогодні від Вас, як від кожного керівника школи (ДНЗ) Вашої РДА і МВК, залежить інформування  працівників Вашої РДА і МВК - батьків (бабусь, дідусів), діти (онуки) яких навчаються в школах і виховуються в ДНЗ, які ЗАПРОШУЮТЬСЯ разом з іншими батьками (бабусями, дідусями) надати від всієї батьківської громади для своєї школи (ДНЗ) невеличку суму коштів по 10 грн. на 9-ть місяців для участі їх дітей (онуків) протягом року у 9-ти Акціях-2017 з БДР № 30-38, а також надати можливість керівнику своєї школи або ДНЗ засвідчити у доданій таблиці (згідно прикладів) приєднання всього колективу школи або ДНЗ до реалізації презентованої в нашій Державі-Україна світової програми Асамблеї ООН «Десятиліття дій з БДР (2011-2020)».


           Заповнена і розміщена таблиця у «Куточку з БДР» в школі (ДНЗ) дозволить поінформувати дітей-вихованців, батьків, бабусь, дідусів і педагогічний колектив свого закладу про громадський захід не словами, а ділами (у доданій таблиці для школи або ДНЗ) засвідчити надання інформації до обласної таблиці № 03, загальнонаціональної таблиці № 1 для Збірника-2017, де 1853 шкіл і ДНЗ Вашої області поінформують Генеральну Асамблею ООН про приєднання до її програми, шляхом участі всіх батьківських громад в районах і містах області у боротьбі за зниження в Україні найвищого серед 25 країн Європи показника коефіцієнту (k=13,5) смертності від ДТП, наданого ВОЗ.
             Для інформування багатомільйонної аудиторії батьків дітей, бабусь, дідусів у регіонах України на сайті - savechildren.org.ua розміщено: цей лист (кнопка 4); таблиці для шкіл і ДНЗ (кнопка 5); таблиці з прикладами заповнення (кнопка 6); електронна газета «ДАІшка" № 17-18 (кнопка 9); як зручний ЗАСІБ, щоб за кошти по 10 грн. на 9-ть місяців створити умови для дітей, а керівнику в таблиці від навчального закладу для Збірника-2017 засвідчити приєднання до програми ООН.
              Таблиця-2016 (про участь колективів шкіл (ДНЗ) разом з батьківськими колективами у створенні Збірника-2016), розміщена на стор. 2 у доданій газеті «ДАІшка" № 17-18 засвідчила, що 82% багатомільйонної аудиторії батьків, бабусь і дідусів були позбавлені з боку місцевої влади та освіти будь-якої інформації про громадський процес, який відбувається сьогодні в нашому суспільстві, де через колективну участь батьківських громад у районах і містах на всій території нашої країни створювався у 2016 році перший серед 155 країн світу український Збірник-2016, як результат єдності суспільства у боротьбі за зниження коефіцієнту (k=13,5) смертності від ДТП в Україні.
             Будемо Вам вдячні, якщо ми отримаємо інформацію – скільки працівників (батьків дітей, бабусь і дідусів онуків) в структурі всієї Вашої РДА і МВК сьогодні отримали інформацію про надання спільної колективної допомоги своїм школам і ДНЗ у сумі по 10 грн. на 9-ть місяців.        

Немає коментарів:

Дописати коментар